Starity

Ilyen lesz az Amerikai Horror Story legújabb évada

2016. március 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg is dolgozik a stáb az Amerikai Horror Story hatodik évadán, melyben ezúttal előreláthatóan a gyerekeké lesz a főszerep.

hirdetés
Ilyen lesz az Amerikai Horror Story legújabb évada
Fotó: FX

Ryan Murphy executive producer a PaleyFesten árult el további részleteket a horrorsorozat várva várt hatodik évadáról, így többek között azt is megtudhattuk, hogy kik azok a színészek és színésznők, akik lehetőséget kaptak a képernyőkre való visszatérésre.

Murphy nem titkolt szándéka továbbá, hogy nagyobb hangsúlyt kapjanak a gyerekek, hiszen véleménye szerint a közönség is vevő a gyermeki ártatlanság mögött rejtőző sötétségre, ugyanakkor saját bevallása szerint két egymástól különböző lehetőség is számításba jött már, ami a hatodik évadot illeti.

Ami azonban biztos, az a szereplőgárda, akik már le is szerződtek a folytatáshoz, és jó néhány ismerős arcot találunk köztük a korábbi évadokból. Feltűnik a folytatásban Lady Gaga, Angela Bassett, Sarah Paulson, Denis O'HareKathy BatesMatt BomerFinn Wittrock, Cheyenne Jackson és Wes Bentley – többek között.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, nagy valószínűséggel az internetes mém, Slenderman is feltűnik majd a képkockákon, de egyelőre nem lehet tudni, mikor tűzi műsorára a folytatást az FX.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek