Starity

Úgy összeveszett a barátjával, hogy mentőt kellett hívni Britney Spearshez

2024. május 03. 10:10   |   Szerző: Four

Britney Spears ismét bajba került, most az új szerelmével veszett össze nagyon.

hirdetés

Britney Spears háza táján újabb botrány robbant ki: az énekesnő továbbra is egy párt alkot Paul Richard Solizzal, akiről korábban megírtuk, hogy az utóbbi években többször is meggyűlt a baja a hatóságokkal.

Tegnap éjjel a Los Angeles-i Chateau Marmont luxushotelhez hívtak mentőt egy meg nem nevezett sérülés miatt - a Page Six forrása szerint mindez azt követően történt, hogy az énekesnő nagyon csúnyán összeveszett Solizzal.

Az esetről paparazzifotók is készültek: Britney, akit úgy tűnik, mindössze egy pléd takart, párnával a kezében, mezítláb állt a hotel előtt, mellette Soliz kék ingben és baseballsapkában. 

Britney-t végül nem szállították kórházba, és a bennfentes szerint az énekesnő ezek után "biztonságban hazatért az otthonába."

Spears a furcsa incidens után képet posztolt a bedagadt bokájáról: kijelentette, azért kellett mentőt hívni hozzá, mert egy táncmozdulat során megbotlott és megsérült a bokája. 

A mentősök rögtön megérkeztek, és nyilván hatalmas jelenetet rendeztek, ami szükségtelen volt - csak jég kellett a bokámra. Elég rossz, de megesik az ilyesmi. 

- írta, majd az édesanyját kezdte el szidni a történtekért (azt nem tudni, arra utalt-e, hogy az anyja hívott hozzá mentőt, vagy hogy ő szivárogtatta ki a balesetet):

Tudom, hogy az anyám keze van a dologban! Már hat hónapja nem beszéltem vele, erre felhívott, pont mielőtt a hírekbe kerültem volna. Csapdába csalt, mint ahogy régen szokta!!! Bárcsak lennének nagyszüleim!!! Ki nem állhatom őt!!! Őszintén nem érdekel, tehát kimondom!!!

- írta, végül megköszönte az ügyvédje, Mathew Rosengart közreműködését, aki elmondása szerint segített neki az este során. (Az incidens egyébként röviddel azután történt, hogy Britney hivatalosan is elvált Sam Asgharitól.)

Britney-ért ettől független nagyon aggódnak az ismerősei, szerintük Soliz egy az egyben rossz hatással van rá. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek