Starity

Mégsem válik Jennifer Garner és Ben Affleck

2016. július 15. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint egy évvel ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint a sztárpár beadta a válókeresetet, ám úgy tűnik, még mindig nem tudnak elszakadni egymástól, így inkább új esélyt adtak kapcsolatuknak.

hirdetés

Tavaly augusztusban került napvilágra a hír, miszerint Ben Affleck gyermekeik dadusával csalta a feleségét, Jennifer Garnert. Megalázottságában és csalódottságában a színésznő úgy döntött, az a leghelyesebb, ha pontot tesz az akkor már több mint tíz éve tartó házasságuknak, így annak felbontásáért folyamodott a Los Angeles-i bíróságon.

A sztárpár válását a mai napig nem mondták ki, és úgy tűnik, nem is fogják, hiszen a Pearl Harbor című háborús film forgatásán egymásra talált szerelmesek úgy döntöttek, hogy mindentől függetlenül együtt maradnak.

Jen említette, hogy a válás hamarosan le fog zajlani, néhány hét múlva azonban megváltoztak a dolgok. Nem úgy tűnik, mintha ebbe az irányba haladnának. Még mindig szereti Bent, de igyekszik nem erre gondolni, és elsősorban a gyerekekre fókuszál

– nyilatkozta egy családi barát korábban az Us Weeklynek, egy másik forrás pedig arról számolt be, hogy Ben is odavan a feleségéért a mai napig:

Ha Ben kezében lenne a döntés, együtt maradnának. Úgy érzi, képtelen Jen nélkül élni.

Azt nem tudni, hogy milyen okkal gondolta meg magát a sztárpár, de az egymás iránti szeretet és a közös gyerekek mellett minden bizonnyal szerepet játszott a válás lefújásában a sok közös emlék is. Mások ezzel szemben úgy gondolják, hogy Jen májusi vetélése hozta őket közelebb egymáshoz. A várandósság híre mindvégig spekuláció volt, a pár nem tett nyilatkozatot arról, hogy valóban gyermeket vártak-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek