Starity

Dalpremier: Miranda Lambert – Vice

2016. július 19. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country koronázatlan királynője végre visszatért! Nemrég megérkezett Miranda első olyan szerzeménye, melyet Blake Sheltonnal való szakítása óta írt.

hirdetés
Dalpremier: Miranda Lambert – Vice

A Vice megjelenését hosszú várakozás előzte meg, hiszen Miranda Lambert a 2014-es megjelenésű Platinum címre keresztelt korongja megjelenése óta nem hallatott magáról. A sajtó váláságba jutott házasságától, majd válásától volt hangos, de immár készen állt a továbblépésre. Szerencsére sikeresen túltette magát a Blake Sheltonnal való házassága zátonyra futásán, és újra rátalált a szerelem Anderson East oldalán.

Miranda egyenesen csodálja Andersont, aki megadta neki azt a fajta magabiztosságot, amit jó ideje nem érzett. Mindenben támogatják egymást

– nyilatkozta egy forrás az E! Newsnak.

Az énekesnő új szerzeményét azonban nem a bimbózó szerelem, hanem a szakítás ihlette. A Vice szövegét dalszerző társai (Shane McAnally és Josh Osborne) közreműködésével szerezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek