Starity

Ilyen lesz Taylor Lautner a Scream Queensben

2016. július 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-sorozattal elhíresült színész Dr. Cassidy Cascade-et alakítja majd a Scream Queens szeptemberben képernyőre kerülő második évadában.

hirdetés

Még nincs egy hónapja, hogy fény derült arra, Taylor Lautner alakítja majd az egyik orvost a Scream Queens című sorozat második évadában, melynek első része szeptember 20-án kerül képernyőre a FOX csatorna jóvoltából. Ahogy a széria első évada, úgy a második is bővelkedik majd titkokban, izgalomban és nem várt fordulatokban; a rajongók nagy örömére pedig szinte az egész stáb leszerződött a folytatáshoz is.

A történet ezúttal egy kórházban játszódik majd, de konkrétumokról egyelőre nincs információ. Az már biztos, hogy Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Abigail Breslin, Billie Lourd, Glen Powell és Lea Michele visszatér az új évadban is, utóbbi pedig bepillantást engedett a kulisszák mögé, hogy lássuk, milyen dögös a stábhoz újonnan csatlakozó Lautner orvosi köpenyében.

Fotók: Snapchat / Lea Michele

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek