Starity

Sarka Kata elhagyta a családi fészket

2016. július 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, mégsem sikerül megoldaniuk problémáikat a férjével, ugyanis Kata már ki is költözött a családi házból.

hirdetés
Sarka Kata elhagyta a családi fészket
Fotó: Facebook / Sarka Kata

Múlt héten számoltunk be arról, hogy nincs minden rendben Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolatában, és a pár a házasság megmentésén dolgozik. Legfrissebb értesüléseink szerint továbbra sem úgy tűnik, hogy megoldódnának a problémák, ugyanis Kata nemrég összepakolta cuccaikat, és közös gyerekeikkel már ki is költöztek a családi házból, amit a szomszédok is megerősítettek a Bors magazinnak.

Feltűnően sok holmit pakolt ki a lakásból Hajdú Péter felesége. Olyan sok cucca volt, hogy egy hatalmas teherautóval vitték el. Volt olyan szomszéd, amelyik kamionnak nézte a járművet. Órákig tartott a hurcolkodás, amit profi költöztetők csináltak végig

– nyilatkozta egy informátor a fent említett lapnak. 

Egy másik forrás arról számolt be, hogy az sem véletlen, hogy a pluszkilóival évek óta küzdő Hajdú a közelmúltban körülbelül tíz kilótól szabadult meg, ugyanis a műsorvezetőt nagyon megviseli a válságba jutott házasság, és mindent megtenne annak megmentése érdekében.

Kata korábban úgy nyilatkozott a Borsnak, miszerint idén is sort kerítenek férjével a minden évben szokásos ciprusi nyaralásra, melynek keretein belül több időt tölthetnek együtt, így problémáikat is átbeszélhetik. A lap úgy tudja, hogy az utazás augusztus közepén esedékes, de még kérdéses, hogy valóban elutaznak-e.

Itt még minden rendben volt I Fotó: Facebook / Hajdú Péter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek