Starity

Válságba került Hajdú Péter és Sarka Kata házassága

2016. július 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár kapcsolata igencsak megrendült az utóbbi hetekben. Jelenleg is azon dolgoznak, hogy megmentsék a házasságukat.

hirdetés
Válságba került Hajdú Péter és Sarka Kata házassága
Fotó: Facebook / Sarka Kata

A hazai hírességek közül is kiemelkedett Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, hiszen soha nem lehetett hallani arról, hogy akár egy hangos szó is elhangzott volna közöttük, és drámai összecsapásoktól sem volt hangos a sajtó, így mindenkit meglepett, amikor a Story magazin nyilvánosságra hozta: gond van a paradicsomban.

Kata és Péter természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy mentse a menthetőt, így ahogy minden évben, idén is elutaznak Ciprusra, ahol nemcsak több időt tölthetnek egymással, hanem át is beszélhetik a problémákat és a hogyan továbbot.

Nagyon kevés időnk volt egymásra az utóbbi időben. Petinek is rengeteg munkája volt, nekem is akadt bőven tennivalóm a szépségverseny miatt. Minden évben elutazunk Ciprusra, ez alól az idei sem kivétel. Nagyon várom már a pihenést, és hogy több időnk jusson egymásra a férjemmel

– nyilatkozta Kata a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek