Starity

Miley Cyrus: „Elég a paparazzókból!”

2010. október 02. 11:11   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrust mostanában mindenhová fotósok hada követi. Úgy érezte, ebből elég volt, muszáj megosztania a rajongóival véleményét.

hirdetés
Miley Cyrus: „Elég a paparazzókból!”

Miley Cyrus és a lesifotósok „harca" egyre nagyobb. A napokban újabb felvétel került elő arról, amint Miley-t szinte megtámadják a fotósok, lépni is alig engedik, alig tud beszállni az autójába, sőt, az autó el sem tud indulni. Néhány hete egy étteremben vacsorázott legjobb barátnőjével, Demi Lovatoval, s a fotósok ott sem kímélték, a kérések ellenére sem.

Ilyen előzmények után talán nem is csoda, ha a Cyrus lány kissé kiakadt. Most úgy érezte, meg kell osztania rajongóival érzéseit:

„Szeretném, ha a rajongóim tudnák, hogyha egy képen szomorú szemekkel látnak, azért van, mert a paparazzók mindenhová követnek engem, és ezt nagyon tisztességtelennek tartom! Persze lehet, hogy vannak olyan emberek, akik szeretik ezeket a képeket nézegetni, de engem rettenetesen zavar... Egyszerűen csak szeretném élni az életemet, néha csak sétálni egy nagyot... de ez szinte lehetetlen miattuk, és ezért nagyon haragszom. Nem tudom, hogy kik ők, nem ismerem őket, de egyáltalán nem szeretném, ha továbbra is a nyomomban lennének és lefotóznák minden egyes lépésemet.” – panaszkodott a tinisztár.

A napokban Paris Hiltonnal történt hasonló eset, ahol a fotósok annyira ellepték gépkocsiját, hogy az induló autó csaknem maga alá gyűrte az egyik túlságosan közel merészkedő paparazzót.

Az alábbi videón is az látható, amint Miley éppen egy paparazzóval veszekszik:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek