Starity

Miley-t nem hagyják békén a paparazzók

2010. szeptember 18. 20:08   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus és az egyik legjobb barátnője, Demi Lovato szeptember 15-én, szerdán egy japán étteremben vacsoráztak. Amikor távoztak a helyről, a fotósok a kérések ellenére rengetegszer lefotózták Miley-t.

hirdetés
Miley-t nem hagyják békén a paparazzók

Miley Cyrus és legjobb barátnője, Demi Lovato szeptember 15-én, szerdán úgy döntöttek, hogy elmennek együtt vacsorázni. Választásuk egy japán étteremre esett. Láthatóan nagyon jól érezték magukat, ám amikor távoztak a helyről, a lesifotósok letámadták őket. Leginkább Miley-t.

A Hannah Montana című sorozat sztárja többször kérte őket, hogy ne fotózzák, sőt, Demi Lovato is megkérte őket erre, azonban a fotósok ügyet sem vetettek rá. A vakuk olyan sűrűn villogtak, hogy szinte megvakították Miley-t, aki sokszor csak állt, és elfordult, hogy a fények ne bántsák annyira a szemét. Végül autóval sikerült „elmenekülnie” a helyszínről.

Az esetről videófelvétel is készült, amit ezen a linken lehet megtekinteni. Ennek a videónak az elején pedig azt lehet látni, ahogy Miley megöleli Demit, ami azt mutatja, hogy a két lány milyen jóban van egymással.
Miley egyébként a napokban nyilatkozott a BOP! magazinnak arról, mit gondol a barátságról: „Azok az emberek, akik az igaz barátaim, azt mondanák, hogy nagyon hűséges vagyok. Nem tudom kezelni azt, amikor valaki valamit mond valaki másról, tehát pletykálkodik! Ez csak idő- és energiapocsékolás. Elég elfoglalt vagyok, ezért nincs igazán időm arra, hogy a rossz dolgokat rendbe hozzam, de mindig kiállok a barátaim mellett. A negatív embereket figyelmen kívül hagyom. Ha egy ilyen személy hív, egyszerűen nem veszem fel a telefont, mert nem akarok balhét.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek