Starity

Klippremier: JoJo – Fuck Apologies feat. Wiz Khalifa

2016. július 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelentette meg legújabb szerzeményét és az ahhoz készített kisfilmet a 13 évesen Leave (Get Out) című dalával befutott énekesnő.

hirdetés
Klippremier: JoJo – Fuck Apologies feat. Wiz Khalifa

JoJo tavaly harangozta be, hogy tíz évnyi hallgatás után visszatérésére készül, melyet egy háromszámos kislemezzel vezetett be, néhány órája pedig megérkezett Wiz Khalifával közösen készített újdonsága, a Fuck Apologies, mely már egy közelgő nagylemez előszelét hozta magával.

Ezzel együtt JoJo azt is bejelentette, hogy legújabb korongja Mad Love címmel kerül majd az üzletek polcaira október 14-én az Atlantic Records gondozásában, melyen olyan híres producerek működtek közre, mint Max Martin, Justin Tranter és Whiskey Water.

Milyen csodálatos tapasztalat. Nagyon büszke vagyok erre a videóra. Szeretnék köszönetet mondani Francesco Carrozzininek a vizuális megjelenítésért és hozzáértő szeméért, és hálás vagyok még @nicoleehrlich1-nek és @philbotti-nak, amiért lehetővé tették ennek megvalósulását. Köszönet jár Wiz Khalifának is, amiért nagyot alakított az átvezetésben

– hálálkodott az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek