Starity

Szívesen ülne újra mentori székbe Tarja Turunen

2016. augusztus 03. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken érkezik a finn legenda legújabb korongja, ezúttal viszont voice-os karrierjéről mesélt.

hirdetés
Szívesen ülne újra mentori székbe Tarja Turunen
Fotó: The Voice Of Finland

Mika Seppänen kapta mikrofonvégre nemrégiben a finn énekesnőt, aki arról mesélt, hogy milyen élményeket élt át a The Voice Of Finland mentoraként. Az énekesnő egyébként 2014-ben debütált először a műsorban, ahol minden tudását a lehető legjobban szerette volna átadni tanítványainak. Mint az később kiderült, sikerrel járt, hiszen akkoriban az ő versenyzője, Miia Kosunen nyerte a megmérettetést.

A fiatal szőkeség már első hallásra mély benyomást tett Tarjára, hiszen egy Within Temptation-szerzeménnyel érkezett a versenyre, amely annyira megnyerte a finn szépséget, hogy odament hozzá táncolni és vele együtt énekelni – ekkor már hivatalosan is eldőlt, hogy Miia kit is szeretne mesterének tudni. Az énekesnő nem sokkal később bejelentette, hogy az ötödik szezonra is visszatér egyengetni a fiatalok útját, amely ismét sikeresen zárult az egykori Nightwish-énekesnőre nézve, ugyanis ismét az ő mentoráltja, Suvi Åkerman állhatott a dobogó legfelső fokára.

Mint ismeretes a finn szoprán új lemeze pénteken kerül az üzletek polcaira, melynek népszerűsítő koncertkörútja még aznap kezdetét veszi. Ami pedig a Voice-t illeti, hivatalosan is bejelentésre került, hogy a legújabb évadban Anna Puu fogja majd helyettesíteni Turunent, aki elárulta, hogy a későbbiekben nagyon szeretne majd visszatérni a vetélkedőbe, és segíteni a feltörekvő énekeseket.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek