Starity

Kétszer pattintotta le James Cordent Kanye West

2016. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kim Kardashian férjeként ismert rappert szerette volna carpool karaoke-zni vinni a brit műsorvezető, de Kanye kétszer is lepattintotta mindenféle mondvacsinált indokkal.

hirdetés

James Corden a GQ magazinnak adott interjút nemrég, melyben természetesen szó esett nagy sikernek örvendő műsoráról, a The Late Late Show-ról, és annak még izgalmasabb Carpool Karaoke címre keresztelt részéről. Ez utóbbi keretein belül a műsorvezető napjaink leghíresebb sztárjait viszi kocsikázni, miközben az adott hírességgel közösen fakadnak dalra.

Corden eddig olyan előadókat vitt el egy fuvarra, mint Adele, Sia, Selena Gomez, Justin Bieber, a One Direction, a Red Hot Chili Peppers, Mariah Carey és Jennifer Lopez, de az Egyesült Államok First Ladyje, Michelle Obama is megfordult az anyósülésben. A brit fenegyerek természetesen napjaink egyik legmegosztóbb celebjét, Kanye Westet is rá akarta beszélni egy közös utazgatásra, aki eddig kétszer igent is mondott neki, ám az utolsó pillanatban mindig füstbe ment a terv, mert a rapper lemondta a jelenését.

Kanyét eddig kétszer hívtuk meg, de mindkét alkalommal közbejött neki valami. Végül úgyis el fog jönni, mert ő is akarja

– nyilatkozta derűlátóan a GQ-nak a műsorvezető.

Cordent egyébként már nem sokáig láthatunk a Carpool Karaoke élén, ugyanis a CBS önálló műsorként kiemeli az epizódot a The Late Late Show-ból, az élére pedig új műsorvezetőt állít. Az Apple támogatásával készülő széria előreláthatóan 16 részből áll majd, arról azonban egyelőre nincs információ, hogy ki veheti át James helyét a volán mögött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek