Starity

James Corden lenyűgözte a nézőket – önálló műsort kap a Carpool Karaoke

2016. március 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettek önálló műsort kap a Carpool Karaoke, mely eddig a James Corden vezette The Late Late Show című műsor részét képezte.

hirdetés
James Corden lenyűgözte a nézőket – önálló műsort kap a Carpool Karaoke
Fotó: CBS

Biztosak vagyunk benne, hogy a brit műsorvezető egyik szeme sír, a másik nevet, hiszen bár önálló műsort kap az általa sikerre vitt Carpool Karaoke, ám mint kiderült: nem ő lesz a műsor házigazdája. A szériát a CBS csatorna tűzi majd műsorára – akárcsak a The Late Late Show-t –, és máris azt pletykálják, hogy nagy vetélytársa lehet a hasonló alapokon működő Lip Sync Battle című műsornak, mely a Jimmy Fallon vezette The Late Show-ból vált ki.

És hogy mi vezetett idáig? A válasz egyszerű: James Corden műsorának Carpool Karaoke részére olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy a producerek szerint sikerrel futna önállóan is. Természetesen a siker és dicsőség nem kizárólag Cordené, bár kétségbevonhatatlanok műsorvezetői képességei. Autójában egyébként olyan hírességek fordultak meg egy közös éneklés erejééig, mint Justin Bieber, Mariah Carey, Jennifer Hudson, a One Direction, Sia és Adele – a produkciókra pedig csak a YouTube-on több, mint 412 millióan voltak kíváncsiak.

Érdekesség, hogy a legtöbben Adele vendégszereplésére kattintottak a videómegosztón: a nézettség viharosan közelít a 85 millióhoz, de a többi videó sincs sokkal lemaradva mögötte. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az új műsorban ki veszi át James helyét a vezetői ülésben, az azonban már most is biztos, hogy nem veszi le a kezét a szériáról, ugyanis executive producerként a kreátorok mellett foglal majd helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek