Starity

15 év után újra szingli a Hooligans dobosa

2016. augusztus 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész és felesége 15 együtt töltött év után döntött a szakítás mellett.

hirdetés

A Hooligans dobosaként ismert Kiss Endi és felesége úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A zenész a Borsnak vallott arról, hogy Verával már külön is költöztek, és bár szakítás ide vagy oda, továbbra is nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással, így közös csemetéik nem sínylik meg a válást.

 

@kissendi által közzétett fénykép,

Furcsa kapcsolat a miénk Verával. Megbeszéltük, hogy nem működik már közöttünk a nő-férfi kapcsolat, békességben váltunk el. Külön folytatjuk az életünket, de a két lányunk örökre összeköt bennünket. Most is Vera az egyik legfontosabb ember az életemben

– nyilatkozta a lapnak Endi, majd hozzátette, hogy mindössze két utcányira költözött a családjától, és továbbra is szereti a feleségét – ha nem is szerelemből.

 

@kissendi által közzétett fénykép,

A pár kapcsolata egyébként vélhetően a zenész életvitelére ment rá, aki a Hooligans tagjaként nemcsak sokat utazik, hanem a Bors értesülései szerint szívesen múlatja az idejét különböző hölgyek társaságában. Verának elképzelhetően ebből lett elege, így ahelyett, hogy tovább őrlődtek volna a kapcsolatban maguk előtt görgetve a problémákat, inkább a szakítást választották.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek