Starity

Ismét hosszú hajjal hódít Demi Lovato

2016. augusztus 09. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő augusztus 20-án ünnepli 24. születésnapját, de új frizurájával azt a benyomást kelti, mintha visszarepült volna az időben 6 évet.

hirdetés
Ismét hosszú hajjal hódít Demi Lovato
Fotó: Instagram / Demi Lovato

Demi Lovato előszeretettel váltogatja a hajának színét: az évek során kipróbálta már a szőkét, a rózsaszínt, a kéket, a vöröset, az ombrét, a feketét és a barna különböző árnyalatait is, valamint a felnyírt stílusú frizurától sem riadt vissza.

2014 tavaszán, miután véget ért Neon Lights nevezetű turnéja, úgy döntött, hogy megválik hosszú tincseitől és a rózsaszínt lecserélve, ismét a fekete mellett tette le a voksát. 

Ettől kezdve sokak meglepetésére a hajszínét korábban havonta váltogató énekesnő két éven át egyáltalán nem nyúlt a hajához, ugyanis teljesen odáig volt a számára újdonságnak számító rövid frizurájáért, így ez lett az eddigi legtartósabb hajviselete. Ezért is hozta rá a frászt rajongóira, amikor múlt hét szerdán közölte velük a Twitteren, hogy változásokra készül, akik meg voltak róla győződve, hogy biztosan újra valami őrült színnel rukkol elő.

Izgatott vagyok a holnapi nap miatt. Változások lesznek. HA megváltoztatnám a hajamat, szerintetek mi mellett tenném le a voksomat?

– csiripelte aznap a Twitteren.

A hétvége folyamán azonban végre lerántotta a leplet hajkoronájáról és legnagyobb megkönnyebbülésünkre csak tincseket varratott fel magának, valamint vasárnap este kiderült az is, hogy a Kansas Cityben adott koncertje után – ahol még fekete séróval állt színpadra – barna árnyalatúra festette hosszú loknijait.

Ezzel sokakban a 2010-es stílusát idézte fel és Lovatics névre keresztelt rajongói őrült nosztalgiázásokba kezdtek a közösségi oldalakon. 

A fiatal tehetség egyébként továbbra is jó barátjával, Nick Jonasszal járja az országot Future Now turnéjukkal, ami a kétnapos jól megérdemelt pihenő után Denverben fog folytatódni a mai napon, ahol majd a résztvevők először csodálhatják meg élőben új hajviseletét.

Fotó: Snapchat / Demi Lovato
Fotó: Snapchat / Demi Lovato
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek