Starity

Megjelent Andy Biersack új kisfilmje

2016. augusztus 10. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban került az üzletek polcaira a Black Veil Brides énekesének első szólóalbuma, tegnap pedig megjelent legújabb videoklipje.

hirdetés

Andy Biersack 2014-ben döntötte el, hogy zenekara mellett szólóban is kipróbálja magát, mivel számos olyan ötlet volt a tarsolyában, amelyeket teljesen más stílusban álmodott meg, mint amit a Black Viel Brides képvisel. Még abban az évben Andy Black néven megjelent első önálló dala, a They Don't Need To Understand, melyet idén követett a We Don't Have To Dance című szerzemény követett, amihez később kisfilm is készült.

Idén májusban véget ért a várakozás, ugyanis a boltok polcaira került a The Shadow Side címre keresztelt korongja, amely számtalan pozitív kritikát kapott világszerte. Néhány hete arról számoltunk be, hogy a fiatal énekes új kisfilmet forgat, amely ezúttal Ribcage című dalához készül. Újdonságát tegnap osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán keresztül, és máris hatalmas népszerűségnek örvend rajongói körében. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek