Starity

Jeon Ji Yoon a JS E&M kiadóhoz igazolt

2016. augusztus 11. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A JS E&M bejelentette, hogy az egykori 4minute-taggal, Jeon Ji Yonnal szerződést kötöttek, így náluk folytatja tovább karrierjét, valamint elmondták, hogy ősszel visszatér a zenei életbe.

hirdetés
Jeon Ji Yoon a JS E&M kiadóhoz igazolt
Fotó: Grazia Magazine

A 4minute feloszlása után nem sokat lehett hallani Jiyoonról, azonban augusztus nyolcadikán jó hírt olvashattak a rajongók, melyet a JS E&M közült velük:

Jiyoon korlátlan potenciállal rendelkezik. Ennek fényében olyan sajátságos csapatot hoztunk létre számára, mely aktívan támogatja zenei és színésznői pályáján, illetve a különböző műsorokban való megjelenését is

– olvasható a közleményben, mely így folytatódik:

Október közepén jelenik meg az új dala, s ezzel hivatalosan kezdetét veszi szólókarrierje. Ez a dal magában foglalja a tánc-, ének-, illetve raptudását, amit az elmúlt hét évben megmutatott a 4minute tagjaként. A lemez formátuma egyelőre még bizonytalan; mindenesetre teljes mértékben támogatjuk őt, mint énekesnőt.

A JS E&M egyébként olyan színészek és színésznők otthona, mint Chun Jung Myung, Seo Ha Joon, Byun Jung Soo, Yang Mi Ra vagy éppen Kim Bo Hyun, így a rajongóknak nincs oka aggódni: az énekesnő jó kezekben lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek