Starity

Danielle Campbell csak jót tud mondani Brianáról

2016. augusztus 18. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Louis Tomlinson barátnője, Danielle Campbell nem foglalkozik azzal, hogy Briana rosszakat beszél róla nyilvánosan: csak kedves szavakkal tudta jellemezni az édesanyát.

hirdetés
Danielle Campbell csak jót tud mondani Brianáról
Fotó: Starity montázs

Briana Jungwirth alig pár hete akadt ki nyilvánosan, miután Danielle kezében tartotta közös kisfiát Louis Tomlinsonnal, miszerint a színésznő bármennyire próbálkozik, sosem lesz Freddie édesanyja.

Brianának nem ez az első húzása Tomlinson barátnője ellen, hiszen miután felvállalta a One Direction énekese a kapcsolatát Danielle-lel, kikövette őt Instagramról, sőt, a fiától is el akarta tiltani – amit Louis nem hagy annyiban, és perre vitte az ügyet.

Briana itt nem hagyta annyiban, és őrült rajongónak nevezte Danielle-t, aki csak azért jár Louisval, mert rajongója a One Directionnek – ez mindenképpen érdekes hasonlat volt, mérlegelve azt, hogy Campbell sikeres színészi karriert tud a háta mögött.

Danielle és Louis Tomlinson pár hónapja

Ezután nem volt nagy meglepetés, hogy kiderült, Briana féltékenységből fúrja Danielle-t, hiszen még mindig szerelmes kisfiának édesapjába.

Danielle most először nyilatkozott szerelméről, Louis Tomlinsonról, és az édesanyáról, Brianáról,  ahol meglepően felnőttes és kedves szavak hagyták el a száját, bizonyítva, mennyire értelmes, és jó ember.

Az ET-nek szólalt meg kapcsolatáról Louis-val, és kisfiáról, Freddie Reignről.

Freddie csodálatos. Szerintem Louis és Briana nagyszerű munkát végeznek a nevelésével, ő az egyik legkülönlegesebb kis srác, szeretet öleli körbe, és egyszerűen gyönyörű baba. A szülei is nagyon vonzóak, szóval vitathatatlan a genetika

– árulkodott Danielle, majd arra válaszolt, hogy ő vállalna-e a közeljövőben gyermeket.

Nem mostanában, még sok dolgom van. Hihetetlenül tisztelem Brianát mindenért, amit tesz. Szerintem ő egy csodálatos anya.

A jövőjéről is árulkodott Louisval, miszerint még várni kell a nagy napra, avagy a lánykérésre.

Fiatalok vagyunk még, élvezzük egymás társaságát. Nagyon jó hozzám, minden kívánságomat lesi, és ő egy hihetetlenül fontos ember számomra, bármikor számíthat rám

– zárta sorait Danielle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek