Starity

14 sztár, aki házasság nélkül is boldog

2016. augusztus 19. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg sokan alig várják, hogy oltár elé állhassanak szerelmükkel, addig mások a „nem kell papír a boldogsághoz”-elv hívei – ez utóbbiak közül mutatunk be néhány olyan hírességet, aki nyíltan vállalta, hogy házasság nélkül is boldog.

hirdetés

Kourtney Kardashian

A 37 éves valóságshow-sztár közel egy évtizeden át alkotott egy párt Scott Disickkel, akivel három közös gyerekük született, ám Kourtney nem titkolta soha, hogy nem áll szándékában oltár elé állni. Saját bevallása szerint gyerekei (Mason, Penelope és Reign) az elsők az életében, így az olyan dolgok, mint a házasság, nem foglalkoztatják őt.

Úgy gondolom, ha valami nem törött, azt nem kell javítgatni. Én mindig is jobban szerettem volna házasságot kötni, mint Kourtney, de miután beláttam, hogy a téma nem érdekli, letettem róla

– nyilatkozta Disick Ryan Seacrestnek tavaly.

A pár egyébként tavaly júniusban pontot tett a kapcsolat végére, de azóta is jó kapcsolatot ápolnak egymással, és közösen nevelik csemetéiket. 

Oprah Winfrey

Amerika egyik legnépszerűbb televíziós műsorvezetője sem ég a vágytól, hogy oltár elé álljon, pedig több mint harminc éve él boldog párkapcsolatban Stedman Graham üzletemberrel. Oprah-nak szinte minden évben nekiszegezik a kérdést, mikor megy férjhez, vagy úgy akarja itthagyni majd földi életét, hogy sosem volt házas, erre pedig – mint 2013-ban is – rendre így felel:

Igen, azt hiszem [sosem megyek férjhez]. Ez a végső válaszom.

Jon Hamm

A színész, ahogy sosem tagadta azt sem, hogy nem vágyik gyerekzsivajra, úgy a házasság intézményét is mereven elutasítja. Jon 18 évig alkotott egy párt Jennifer Westfeldttel, akivel tavaly szakított, ám kapcsolatuk ideje alatt és azóta sem fordult meg a fejében a nősülés gondolata.

Úgy vélem, hiányzik belőlem a házasságra való vágyért felelős chip, és se az én családomban, se Jenében nem volt jó példa a házasságra. Jen életem szerelme, és már így is több ideje vagyunk együtt, mint amennyit a szüleim töltöttek együtt házasokként

– nyilatkozta Hamm 2010-ben.

Sarah Silverman

A jelenleg Michael Sheennel randizó komika saját bevallása szerint soha nem akart férjhez menni, és ez az elhatározása azóta sem változott annak ellenére sem, hogy boldog párkapcsolatban él.

Azt olvasom az újságokban, hogy férjhez akarok menni, ami nevetséges, mert soha nem fogok megházasodni. Miért akar bárki is a magánéletemben turkálni? Fúj. Ez elég durva

– magyarázta Sarah egy korábbi interjúban.

Chelsea Handler

Nem tudom, hogy megfelelő feleség-alapanyag vagyok-e, ahogy azt sem, akarok-e egyáltalán bárkinek a felesége lenni. Ez sokkal komplikáltabbá tenné a szakítást

– nyilatkozta kissé borúlátóan a műsorvezető egy 2012-es interjú során.

Diane Keaton

A színésznő így 70 éven túl már belátta, hogy egyetlen kapcsolatnak sem a házasság a célállomása, és a papír sem garancia a boldogan élnek, amíg meg nem halnak-ra. Éppen ezért aligha meglepő, hogy esze ágában sincs megházasodni, ahogy korábban sem vonzotta a férjhez menés gondolata.

Vonzódom a férfiakhoz, és szeretek szórakozni velük, de megosztani az életemet? Az más tészta. Azt hiszem, ha férjhez akarsz menni, olyasvalakinek kell lenned, aki amellett, hogy realista, képes kompromisszumokat kötni. Én nem tudnék. Soha.

Charlize Theron

A hamarosan a Halálos iramban nyolcadik részében feltűnő színésznő lényegében már a menyasszonya volt Sean Penn-nek a szakításukkor, ám saját bevallása szerint akkor sem szerepelt a tervei között a fehér ruha kiválasztása, a hatalmas lakodalom és a fogadalom megtétele.

A házasság sosem volt fontos számomra. Nem tudom megmondani a pontos okát, hogy miért nem, de ez az igazság. Hosszútávú kapcsolatra vágyom, és ilyen viszonyaim voltak a múltban... Ez az a típusú egyesülés, amire vágyok. Maga a ceremónia egyáltalán nem számít, de belátom, másoknak miért fontos ez

– nyilatkozta Charlize egy 2011-es beszélgetés keretein belül.

Al Pacino

Ugyan az Oscar-díjas színésznek számtalan, a nyilvánosság előtt zajló, hatalmas érdeklődés övezte párkapcsolata volt, ennek ellenére köztudott róla, hogy sosem vágyott arra, hogy oltár elé vezesse szerelmeit, ennek pedig egy egészen egyszerű oka van, amiről egy barátja, Lawrence Grobel vallott a People magazinnak:

Édesapja elhagyta Alt és a családját, amikor ő még gyerek volt. Ez az oka annak, hogy nem akar egy rossz házasság szereplője lenni. Tudja jól, hogy néha nehéz kijönni vele, és azt hiszem ezért tart a házasságtól.

Goldie Hawn

Kate Hudson édesanyja harminc éve él boldog kapcsolatban Kurt Russell-lel, ám se most, se a múltban nem tervezte, hogy hozzámegy a színészhez, melynek okáról a CBS egyik reggeli beszélgetős műsorában vallott.

A kérdés az, miért menjek férjhez, nem az, hogy miért ne. Megvívjuk a magunk harcait, és úgy szeretjük a közös életünket, ahogy van.

Kristin Davis

A színésznő hat évadon át alakította a megrögzött házasságmániás Charlotte Yorkot a Szex és New York című sorozatban, ám elmondása szerint ő maga sosem vágyott arra, hogy férjhez menjen, ugyanis így is boldog.

A kislányok többsége arról álmodozik, hogy egyszer férjhez megy. Én soha nem tartoztam közéjük. Nem azt mondom, hogy soha nem megyek férjhez, de nem hiszem, hogy ez szükségszerű lenne a boldogsághoz. Fogalmam sincs, hogy férjhez megyek-e valaha is. Tökéletesen boldog vagyok egymagam is

– vallott 2011-ben döntéséről Kristin.

Diane Kruger

Mielőtt Joshua Jacksonnal kezdett volna randizni 2006-ban, a német származású színésznő öt évig volt a francia színész-rendező Guillaume Canet felesége, ám a tapasztalat annyira megkeményítette, hogy elvesztette a házasság iránti érdeklődését.

Anélkül, hogy pesszimistának tűnnék, megtanultam, hogy nem hiszek a házasság intézményében. A szívből való elköteleződésben hiszek, hiszen nincs az a papír, ami maradásra bírna [egy rossz kapcsolat esetén]

– nyilatkozta Diane, aki azóta igent mondott Jackson lánykérésére, ám sajnos elváltak útjaik. Bár pletykálják, hogy ismét együtt vannak, úgy tűnik, a házasság végleg kútba esett a színésznőnél.

Eva Mendes

Ryan Gosling gyönyörű szerelme sem házasság-párti, ugyanis elavult dolognak véli a menyasszony és férj megnevezéseknek még a gondolatát is.

Őszintén hiszek abban, hogy szexi az, ha együtt vagy valakivel az ötvenes, hatvanas éveidben, és azt mondhatod róla, hogy Ő a pasim. A férj és feleség megnevezés... nem igazán szexi

– magyarázta Chelsea Handlernek egy korábbi interjúban a színésznő.

Susan Sarandon

A 70. születésnapját októberben ünneplő színésznő 2009-ben vetett véget Tim Robbins színésszel való 23 éve tartó kapcsolatának. Együtt töltött éveik során számtalanszor megkérdezték tőle, miért nem állnak már oltár elé, ám ennek okát csak 2010-ben fejtette ki részletesen.

Mindig is szerettem azt az ideát, hogy megválaszthatom, kivel vagyok. Úgy gondoltam, ha nem vagyok házas, nem veszem olyan magától értetődőnek azt, hogy ott van mellettem a párom.

Kylie Minogue

Az ausztrál énekesnő saját bevallása szerint mindig úgy gondolta, hogy az anyává válás és a gyereknevelés csodálatos dolog, ám a házasságról már egészen más az elképzelése annak ellenére is, hogy boldog párkapcsolatban él a brit színésszel, Joshua Sasse-szel, aki már meg is kérte a kezét.

A házasság mindig is a listám alján volt. Szükségem van a tudatra, hogy bármikor dönthetek úgy, hogy kisétálok ebből a szobából. Nem fogok, de kell, hogy tudjam, megtehetem. Mentális értelemben térre van szükségem és szabadságra.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek