Starity

Klippremier: Leander Kills - Madár

2016. augusztus 24. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban jelent meg Köteles Leander legújabb zenekarának, a Leander Rising utódjaként ismertté vált Leander Kills debütáló albuma.

hirdetés
Klippremier: Leander Kills - Madár
Fotó: Facebook/Leander Kills

2015 novemberében számoltunk be arról, hogy Leander Kills néven tér vissza a köztudatba a Leander Rising zenekar egykori frontembere. Első bemutatkozó dala a Szerelmetlen dal volt, amely egy kisfilm képében került fel hivatalos YouTube-csatornájára. Az első dal megjelenését követően rövid időn belül fültanúi lehettünk a második tételnek is, a Te leszel a páromnak, mely decemberben lett publikálva. Ez utóbbihoz egy dalszöveges kisfilm is készült.

Következő szerzeménye a Valami Folyjon elnevezést kapta, amely tulajdonképpen egy duett, a pankrátorként is tevékenykedő Icarusszal. Nem sokkal később megismerkedhettünk a Ketten egyedül nevezetű nótával is, amely annyiban tér el elődjeitől, hogy ezúttal egy lassú, akusztikus  gitárral és hegedűvel komponált tételről van szó. A csapat már március óta népszerűsíti Túlélő névre keresztelt korongját, amelyről ma megosztották a Madár című dalukhoz készült kisfilmet, amely elmondásuk szerint az eddigi legnagyobb szabású videójuk lett. A klipet egyébként Porkoláb Norbi (Bad Moon Films) készítette a Köteles Leander vezette csapat számára. A kisfilmet egyelőre itt tekintheted meg.

A dalnak egyébként három hete debütált az akusztikus változata, amelyben szintén közreműködött Kállai Ernő, valamint Drótos Gábor is segítő kezet nyújtott az énekesnek, aki zongorán kísérte a dalt. Továbbá Leanderék egy extrém bulival is készülnek augusztus 25-én, amely a Barba Negrában kerül megrendezésre. A fellépés érdekessége pedig abban rejlik, hogy a koncertet megelőzően Icarus és társai fogják szórakoztatni a közönséget, akik egy élő pankráció show-t mutatnak majd be.

Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek