Starity

Lindsay Lohan újra szingli

2016. szeptember 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányok és balhék után a színésznő kiadta csalfa és erőszakos kedvese útját.

hirdetés

Nemrég még a legnagyobb boldogságban költöztött be Egor Tarabasovval közös otthonába Lindsay Lohan, ám a romantikus idill nem tartott sokáig. Az orosz üzletember ugyanis állítólag megcsalta a színésznőt, mi több: kezet is emelt rá. A botrányaival már korábban leszámoló Lindsay nem sokáig gondolkodott azon, hogy érdemes-e a férfival maradnia a történtek után, így kiadta Egor útját, ám saját bevallása szerint még mindig a bocsánatkérésre vár.

Talán vissza kéne térnem a szőkéhez? #nincspasim #szükségemvanabocsánatkérésre

– írta a lenti felvétel mellé LiLo az Instagramon.

A színésznő egyébként egy korábbi interjújában elárulta, hogy vőlegénye szeretett felönteni a garatra, és olyankor a frászt hozta rá kiszámíthatatlan viselkedésével, mint amilyet Míkonosz szigetén is produkált a vakációjuk során.

Rájöttem, hogy az ember nem maradhat együtt valakivel csak mert szereti. Egyetlen nő sem érdemli meg, hogy megüssék, és nem szabad azzal az emberrel maradnia, aki még arra sem képes, hogy bocsánatot kérjen tőle

– idézi a Mirror Lindsay szavait, aki még párkapcsolati terápiára is hajlandó lett volna járni annak érdekében, hogy helyrehozzák dolgaikat szerelmével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek