Starity

Van okunk aggódni? Beyoncét pihenésre ítélték orvosai

2016. szeptember 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnőt nemrég szigorú pihenésre ítélték orvosai, melynek következtében lemondta az egyik közelgő fellépését.

hirdetés

Április 27-én startolt Beyoncé The Formation World Tour elnevezésű fellépéssorozata, melynek keretein belül április 23-án megjelent hatodik szólóalbumát, a Lemonade-et népszerűsíti rajongói körében. A turné hatalmas sikernek örvend, és már most rekordösszegű bevételt hozott az énekesnőnek, akit orvosai nemrég arra intették, hogy ideje kicsit visszavennie a tempóból.

A fentiek fényében Queen B megállapodásra jutott szerdán esedékes New Jersey-i fellépése szervezőivel, így átütemezésre került a show október 7-ére. A pihenő egyébként is jól jön Beyoncénak, hiszen fellépésenként körülbelül 35 dalt ad elő, ami amellett, hogy időnként próbára teszi vokális képességeit, fizikailag is kimerítő a látványos táncelemek előadása mellett.

Érdekesség, hogy ez az átütemezett fellépés lesz az utolsó az ősz folyamán, ezt pedig hosszabb szabadság követi majd, ám addig még további nyolc fellépés vár rá St. Louisban, Los Angelesben, Santa Clarában, Houstonban, New Orleansban, Atlantában, Philadelphiában és Nashville-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek