Starity

Kendall Jenner valódi kapcsolatra vágyik Harry Stylesszal

2016. szeptember 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban ismét egymás társaságában kapták lencsevégre a modellt és az énekest, így ismét megindultak a találgatásuk kapcsolatuk milyenségét illetően.

hirdetés
Kendall Jenner valódi kapcsolatra vágyik Harry Stylesszal
Fotó: Sugarscape Illustration

Ugyan az újévkor ismét egymásba gabalyodott Kendall Jenner és Harry Styles, ám igazi kapcsolat nem jött létre köztük, amit maga a modell is megerősített a sajtónak. Azóta több alkalommal is lefotózták őket a fényképészek, amint egymás társaságában élvezték szabadidejüket, mindennek ellenére azonban továbbra sem fordult komolyabbra a viszonyuk.

A modellhez közel álló barátok tudni vélik, hogy Kendall mostanra megelégelte a folytonos macska-egér játszmát, ami 2013 óta megy közöttük, és arra vágyik, hogy végre félretegyék a kalandot, és igazi kapcsolatba kezdjenek egymással.

Újra felélesztették a régi rámáncot, ami boldogsággal és izgalommal tölti el Kendallt. Mindig a szívén viselte Harry sorsát. Mindig ő volt A SRÁC Kendall számára. Nagyon szeretne vele igazi kapcsolatba kezdeni, de Harrynek mindig elköteleződési problémái voltak a múltban a rocksztár mentalitása miatt. Most új esélyt adtak maguknak, Kendall pedig reméli, hogy ezúttal máshogy alakulnak a dolgok

– idézi a Sugarscape egy forrás szavait, aki arra is magyarázatot adott, hogy Jenner miért nem horgonyzott le egyik korábbi randipartnere mellett sem.

Még ha más srácokkal randizott is, nem tudott elmélyedni a kapcsolataiban, mert sosem tette túl magát Harryn.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek