Starity

Sia hat éve józan

2016. szeptember 11. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cheap Thrills énekesnője hat évvel ezelőtt szabadult meg függőségeitől, és számolt le velük egy életre.

hirdetés

Sia év elején James Corden The Late Late Show című műsorában vendégeskedve vallott arról, hogy korábban súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdött, majd amikor végleg megszabadult ezen addiktív szerektől, akkor döntötte el, hogy hatalmas kalapok és parókák mögé rejti az arcát, és úgy folytatja már akkor is ígéretesen alakuló karrierjét.

Amíg fel nem tűnnek a kamerák, addig nem viselem magamon ezt az izét. Ezáltal tudok csak fenntartani némi privátszférát magamnak. Már tíz-tizenegy éve is énekesnő voltam, ugyanakkor alkohol- és drogproblémákkal küzdöttem. Amikor leálltam ezekkel, akkor határoztam el, hogy többé már nem akarok előadóművész lenni, mert a hírnév felé vezető úton való elindulás valamilyen szempontból destabilizálóan hatott rám, így azon kezdtem gondolkodni, Mi az, ami nem létezik a popzene történelmében ebben a pillanatban? És ez a valami a misztikum volt

– magyarázta akkor az énekesnő, azt azonban nem árulta el, pontosan mikor is intett búcsút függőségeinek. A minap azonban a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy hat éve szabadult az alkohol és drogok fogságából, és egyúttal köszönetet is mondott mindazoknak, akik segítséget nyújtottak neki ezen a hosszú és viszontagságos úton.

Ma van hat éve, hogy tiszta vagyok. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik tudatosan vagy tudattalanul, de hozzájárultak ehhez. Szeretlek titeket, csak így tovább

– csiripelte Sia.

James Cordennek öntötte ki a szívét Sia I Fotó: CBS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek