Starity

Sia elárulta, miért takarja el az arcát hatalmas parókáival

2016. február 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Chandelier énekesnője végre lerántotta a leplet titkáról, és őszintén mesélt arról, miért rejtegeti az arcát a nyilvánosság elől.

hirdetés
Sia elárulta, miért takarja el az arcát hatalmas parókáival
Fotó: CBS

Ha Siáról van szó, már megszoktuk, hogy az énekesnő mindig hatalmas kalapok vagy parókák mögé rejti az arcát, ám arról ritkán beszél, mi is ez a rejtély körülötte. A szőkeség nemrég James Corden vendége volt a The Late Late Show keretein belül, ugyanis ezúttal ő volt az a sztárvendég, aki  közös kocsikázásra indulhatott a népszerű műsorvezetővel.

Parókája miatt már a beszállás sem ment könnyen az énekesnőnek, ám amikor végre behuppant az ülésre, és útnak indultak, örömmel fakadt dalra James oldalán, így felcsendült a Chandelier, a Diamonds, az Elastic Heart, az Alive és a Titanium is. Természetesen a műsorvezető oldalát is furdalta a kíváncsiság, így megkérdezte az énekesnőt, mi okból viseli feltűnő, az egész arcát eltakaró parókáit.

Amíg fel nem tűnnek a kamerák, addig nem viselem magamon ezt az izét. Ezáltal tudok csak fenntartani némi privátszférát magamnak

– vallotta az énekesnő, majd bővebben is kifejtette, miért érzi szükségét ennek:

Már tíz-tizenegy éve is énekesnő voltam, ugyanakkor alkohol- és drogproblémákkal küzdöttem. Amikor leálltam ezekkel, akkor határoztam el, hogy többé már nem akarok előadóművész lenni, mert a hírnév felé vezető úton való elindulás valamilyen szempontból destabilizálóan hatott rám, így azon kezdtem gondolkodni, Mi az, ami nem létezik a popzene történelmében ebben a pillanatban? És ez a valami a misztikum volt

– magyarázta döntése okát a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek