Starity

Így néz ki most a Bajos csajok sztárja

2016. szeptember 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenkét év telt el a Bajos csajok 2004-es bemutatása óta, azóta pedig nemcsak a stáb hölgy tagjai, hanem a mindig dögös Aaron Samuels is felnőtt.

hirdetés
Így néz ki most a Bajos csajok sztárja
Fotó: Paramount Pictures

Lindsay Lohan a közelmúltban szakított vőlegényével, Lacey Chabert édesanya lett, Amanda Seyfried az Anon című filmet forgatja, Rachel McAdams legújabb alkotása pedig hamarosan bemutatásra kerül. Sok minden történt kedvenceinkkel az elmúlt több mint egy évtizedben, ám az kétségtelen, hogy ma is ugyanúgy imádjuk őket, mint annak idején. 

Ugyan a Bajos csajok férfi főszereplőjét alakító Jonathan Bennett is a színészi karrier mellett maradt, ám kolléganőitől eltérően nem sikerült olyan sikerekre szert tennie, mint a 2004-es tinifilmmel. Rajongói legnagyobb örömére idén feltűnt többek között a Kínos és a Hit the Floor című sorozatokban, valamint megcsillogtatta tehetségét a Paid in Full, a Do You Take This Man és a Do Over című filmekben is. 

Jonathan jelenleg 35 éves, aki aktivistaként a bántalmazás ellen tüntet, szabadidejében pedig szívesen utazik, imád vezetni és sok időt tölt a barátaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek