Starity

Dylan O'Brien CIA-ügynöknek áll

2016. szeptember 15. 08:08   |   Szerző: missdaisy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dylan O'Brien komoly szerepben, méghozzá a CIA egyik neves ügynökeként fog bizonyítani, melyhez most megmutatjuk az első hivatalos képet is.

hirdetés
Dylan O'Brien CIA-ügynöknek áll
Fotó: Teen Vogue I Kai Z Feng

A Teen Wolf Stiles Stilinskijeként megismert Dylan O'Brien az év elején még forgatási balesetéből lábadozott, azonban nemrég láthattuk az MTV sikersorozatának forgatásán, most pedig legújabb, készülő filmjéhez kaptunk egy kis ízelítőt.

A fiatal színész nem olyan régen kapot szerepet Vince Flynn 15 kötetes sorozatának filmadaptációjában, az American Assassin című akciófilmben, melyben Mitch Rapp karakterét alakítja majd.

Mitchet a filmben egy hidegháborús veterán Stan Hurley (Michael Keaton) képzi ki, akiket a CIA feje (Sanaa Lathan) egy komoly nyomozási munkával bíz meg: göngyölítsék fel, ki áll számos civil és katonai személy megtámadásának hátterében. Miután nyomra bukkannak, egy török ügynökkel (Shiva Negar) kezdenek el közösen dolgozni, hogy megakadályozzák a bűnözőt (Taylor Kitsch), akinek célja, hogy háborút robbantson ki a Közel-Keleten. 

A Michael Cuesta rendezte történet a Lionsgate gondozásában kerül majd a nézők elé, előreláthatóan 2017-ben, de pontos premierdátumot egyelőre még nem tűztek ki a készítők, így arról nincs információ, hogy a hazai mozik mikor mutatják be.

Fotó: Lionsgate

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek