Starity

Visszatérésre készül a Ladies' Code

2016. szeptember 16. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ladies' Code arról nyilatkozott, hogy hol tartanak a visszatérés előkészületeiben, valamint elárulták, milyen koncepcióra számíthatnak a rajongók.

hirdetés
Visszatérésre készül a Ladies' Code
Fotó: Polaris Entertainment

A Ladies' Code a közelmúltban a Sports Seoulnak adott interjút, melyben elmondták, hogy a visszatérésük előkészületeivel végeztek, de pontos dátumot egyelőre nem tudnak mondani. A formáció vezetője, Ashley így nyilatkozott:

Készülőben van a következő lemezünk. A visszatérés időpontja egyelőre nem megerősített, de már végeztünk a videoklip forgatással és az előkészületekkel is.

- magyarázta, majd Sojung vette át tőle a szót:

Az év eleji visszatérésünk után folyamatosan erre készülünk, de elhúzodott a folyamat, mert egy nagyon jó minőségű albummal szeretnénk előállni. A korong három dala remekül sikerült. Nagyon keményen dolgoztunk, és már várjuk, hogy ismét színpadra léphessünk. Olyan dalokat választottunk, amelyek tökéletesen passzolnak a hangszíneinkhez. Mindenki megmutatja majd az egyéni varázsát.

Igaz, csak sejtelmesen, de a koncepcióról is esett pár szó: Nagyon eltérő imidzsre számíthatnak a rajongók, mint az utolsó visszatérésünk, a Galaxy esetén. Úgy gondoljuk, hogy jó úton haladunk afelé, hogy megtaláljuk a Ladies' Code igazi stílusát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek