Starity

Dalpremier: Calvin Harris – My Way

2016. szeptember 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég dobta piacra legújabb, My Way címet viselő kislemezét a skót lemezlovas.

hirdetés

Calvin Harris az iHeartRadiónál vendégeskedett nemrég, ahol először került bemutatásra legújabb szerzeménye, mely saját bevallása szerint arról szól, milyen kikecmeregni egy nem jó szituációból, ami akár egy munka vagy egy rossz irányba tartó kapcsolat is lehet. A DJ a pletykákat és találgatásokat megelőzendő hozzátette, hogy ennek koncepciója már régóta a fejében volt – ergo nem Taylor Swift ihlette –, de eleddig nem tudta, hogyan önthetné zenei formába.

A My Way várhatóan Calvin legújabb, még el nem nevezett albumán kap majd helyet a Rihannával közösen rögzített This Is What You Came For mellett, de ennek megjelenését egyáltalán nem sürgeti. A rajongók számára rossz hír, hogy előreláthatóan ez az utolsó kislemez, amit a népszerű lemezlovas idén kiad, ugyanakkor ha minden jól megy, tartogat még más meglepetéseket is.

Besegítettem Big Seannak valamiben, amiről azt mondta, hogy talán még idén megjelenik. Nagyon reménykedek ebben, mert én személy szerint imádom. De ettől eltekintve ennyi. Egyszerre egy dal. Ez az új mantrám. Igyekszek minden dalt olyan jól elkészíteni, amennyire csak lehetséges. Nem próbálkozok albummal. Csak jó zenét akarok csinálni

– magyarázta az interjúban Calvin.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek