Starity

Calvin Harris Jennifer Lopeznek udvarol?

2016. szeptember 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy fest, hogy Hollywood legnépszerűbb szinglijei egymásra találtak...

hirdetés

Fotó: Sugarscape Illustration

Egyes informátorok tudni vélik, hogy közös munkája során közelebb került egymáshoz Calvin Harris és Jennifer Lopez, de egyelőre szeretnék titokban tartani a bimbózó románcot, hiszen még csak a közelmúltban tettek pontot korábbi kapcsolataik végére. Míg a lemezlovas egyévnyi együttjárás után júniusban szakított Taylor Swifttel, addig a színész-énekesnő csak pár hete intett búcsút Casper Smartnak, akivel egyébként öt éve alkottak egy párt.

Állítólagus románcuk híre azért is meglepő, mivel Swifttel való szakítása óta többek között Nicole Scherzingerrel és Eiza Gonzálezzel is szóba hozták Harrist, ezzel szemben Lopez igyekszik a munkájára és a gyerekeire koncentrálni.

Calvin és Jennifer a kapcsolatuk elején járnak, és igyekszenek alacsonyan repülni. Nagyon közel kerültek egymáshoz, és őrületes kémia munkálkodik köztük

– idézi egy, a The National Enquirernek nyilatkozott forrás szavait a Sugarscape. A bennfentes hozzátette továbbá, hogy a pár ügyel arra, hogy ne nagyon lássák őket együtt, bár ezt sikerült felülírniuk, hiszen J.Lo 47. születésnapját is együtt ünnepelték, de a rajongók a Snapchaten is tanúi lehettek annak, milyen jól kijönnek egymással a 15 évnyi korkülönbség ellenére is.

Fotók: Snapchat

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek