Starity

Kukkants bele az Amaranthe új klipjébe!

2016. szeptember 26. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 22-én debütált az együttes legújabb kislemeze, melynek névadó dalához októberben jelenik meg a kisfilm.

hirdetés

Október 21-én kerül majd a lemezboltok polcaira a svéd/dán formáció legújabb albuma, amely a Maximalism elnevezést kapta. Az Elize Ryd és Jake E vezette formáció nemrégiben már azt is elárulta, hogy egy vadonatúj kisfilmet is forgatnak majd, aminek különlegessége abban áll, hogy az Empress Crew Popping Group nevezetű tánccsoport közreműködésével forgatták, így méltán reménykedhetünk abban, hogy ezúttal Elize nemcsak énekesként, hanem táncosként is egyaránt megmutatja, mire képes.

Nemrég újabb meglepetéssel szolgált rajongóinak a hatos, ugyanis bemutatásra került első kimásolt kislemezük, a That Song nevezetű dal képében, amely egyelőre csakis a csapat hivatalos Spotify-csatornáján hallgatható meg. Megtudhattuk továbbá azt is, hogy a zenekar a That Songhoz forgatott videoklipet, amely október harmadikán fogja meghódítani a világot, de addig is íme egy kis ízelítő belőle!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek