Starity

Secret: Sunhwa távozik a csapattól

2016. szeptember 27. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét év után a Secret oszlopos tagja, Han Sun Hwa úgy döntött, hogy nem újítja meg szerződését, így nemcsak a csapattól, de a kiadótól is távozik. A csapat trióként folytatja tovább.

hirdetés
Secret: Sunhwa távozik a csapattól
Fotó: TS Entertainment

Korábban megírtunk, hogy a Secret tagjainak szerződése októberben lejár, és a csapat jövője egyelőre bizonytalan. Szeptember 26-án a TS Entertainment bejelentette, hogy a Secret egyik tagja, Han Sun Hwa nem kívánta meghosszabítani szerződését, így nemcsak a csapatnak, de az ügynökségnek is búcsút int.

Hello mindenki, ez itt a TS Entertainment. Sajnálattal tájékoztatunk tikeket, hogy Han Sun Hwa szerződése október 13-án lejár, és hét év után hivatalosan is befejezi énekesi karrierjét, mint Secret-tag, valamint cégünktől is távozik. A Secret további három tagja (Jeon Hyo SungSong Ji Eun és Jung Ha Na) megújítatta szerződését, és a már megszokott módón mindenben támogatjuk őket. Köszönjük a Secret rajongóinak az eddigi támogatást, és kérjük, hogy továbbra is támogassátok a csapatot és Sunhwát is. Köszönjük

– olvasható a hivatalos közleményben.

Nem titok egyébként, hogy Sunhwa színésznői karrierjére szeretne fókuszálni a jövőben, rajongóinak pedig az Instagramon mondott köszönetet az alábbi bejegyzés keretein belül.

Az összes SECRETTTIME rajongómnak, akik bátorítottak, megvigasztaltak és energiát adtak nekem. Sziasztok, Sunhwa vagyok. Ma még figyelmesebben írok nektek, mint máskor. Az elmúlt hét év során, mint Secret-tag annyi szeretetet és támogatást kaptam tőletek, hogy nem tudom szavakba önteni. Nagyon boldog és hálás vagyok azért, hogy osztozhattunk örömben és bánatban egyaránt. Ha visszanézek, akkor látom, hogy bámulatos dolgokat vittem véghez a csapattársaimmal, amikre egyedül nem lettem volna képes, mert nem voltam elég rátermett és nem tudtam semmit. Szomorú és csalódott is vagyok egyben, miután meghoztam ezt a nehéz döntést. Nagyra fogom becsülni az elmúlt hét évet és az együtt töltött idő emlékét. Biztos vagyok benne, hogy új utam során lesznek hiányosságaim, de keményen fogok dolgozni és olyan személy leszek, aki arra fog törekedni, hogy mindenkinek visszafizesse szeretetét és bátorítását, mindegy hogy hol és merre legyen. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik egészen eddig velem voltak, beleértve a TS Family-nek, a csapattagoknak és az összes rajongónak.

A formáció vezetője, Hyosung ennyit fűzött hozzá Instagram-oldalán:

Sziasztok! A Secret vezetője, Hyosung vagyok. Sunhwa – aki hét éven keresztül volt velünk, mint Secret-tag – befejezte Secret-beli tevékenységét, mert színésznőként szeretné a továbbiakban folytatni. Többé nem leszünk együtt, mint énekesek, de támogatni fogom Sunhwát, ahogy eddig is tettem. Szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak, akiktől oly sok szeretet kaptunk, mialatt négyfős csapatként működtünk, és szépen kérünk minden kedves rajongót, hogy a továbbiakban is szeressék és támogassák a Secret jövőbeli tevékenységeit. Köszönjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek