Starity

Daniel Radcliffe mégsem lesz Harry Potter

2016. szeptember 27. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan egyelőre nincs kilátásban újabb Potter-film, ám az egykori varázslótanoncot alakító színész nem is tervez ismét palástot ölteni magára.

hirdetés
Daniel Radcliffe mégsem lesz Harry Potter
Fotó: Warner Bros.

Daniel Radcliffe-et nem csoda, hogy utolérte a színészek rémálma – nevezetesen, hogy egyetlen karakterre asszociálnak, ha szóba kerül a neve –, ami nem is csoda, hiszen egy évtizeden át láthattuk Harry Potter szerepében.

A közelmúltban többször is szárnyra kapott a pletyka, hogy a Warner Bros. filmre viszi J. K. Rowling legújabb sikertörténetét, a Harry Potter és az elátkozott gyermeket, a stúdió azonban cáfolta a híreszteléseket – Daniel pedig tartani szeretné magát korábbi elképzeléseihez, és nem áll szándékában ismét az ikonikus karakter bőrébe bújni.

Nem szeretném, ha az emberek megfeledkeznének Harry Potterről, és hihetetlenül büszke vagyok azokra a filmekre, ugyanakkor nem szeretném ismételni magamat Harry tekintetében. Úgy érzem, hogy A fekete ruhás nő és most az Imperium képében érdemtelenül adtak nekem lehetőséget, csak azért, mert korábban hosszú időn át egyetlen szerepben láttak az emberek. Minden színésznek az az álma, hogy a lehető legváltozatosabb karriert építsen magának, én pedig nagyon szerencsés vagyok, amiért abban a helyzetben vagyok, hogy erre van is lehetőségem

– nyilatkozta egy interjúban a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek