Starity

Klippremier: Bridgit Mendler - Atlantis

2016. szeptember 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal az Atlantis debütálása után Bridgit kiadta a dalhoz készült klipet is.

hirdetés

Augusztus végén számoltunk be róla, hogy Bridgit Mendler négy év kihagyás után tért vissza a zeneiparba új számával, az Atlantisszal. Az Atlantist az énekesnő elmondása szerint régi szerelme, Shane Harper ihlette, akivel a Sok sikert Charlie! forgatásain jött össze. Kapcsolatuk azonban tavaly véget ért, melyet később dalba foglalt.

Az Atlantist a szívfájdalom okozta zsibbadtságról írtam, mert ez volt az az érzés, amit aznap éreztem. Atlantis egy gyönyörű város, ami eltűnt, majd feledésbe merült mélyen a víz alatt. Ehhez hasonlítható az az érzés, amikor elveszíted az első szerelmet. Az emléke még akkor is kísért, amikor már rég a hullámok mélyén »alszik« a halakkal

– csiripelte a mikroblogon az énekesnő.  

A videóban azt láthatjuk, hogy Bridgit betör exe házába barátnőivel együtt, akik bulit csapnak míg a férfi nincsen ébren. A csajok jól láthatóan jól szórakoznak, majd egy idő után kisurrannak a házból. A felvételen feltűnik még a dalon közreműködő Kaiydo is.

Bridgit új albuma egyébként november 4-én fog megjelenni, Nemesis néven, a Black Box Music gondozásában. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek