Starity

Rehabra megy Selena Gomez

2016. szeptember 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekesnő úgy döntött, vállalja a terápiás kezelést, hogy ismét visszazökkenhessen az élete a rendes kerékvágásba.

hirdetés

Hosszú munkával teli hónapok vannak Selena Gomez mögött, hiszen mióta megjelentette legújabb, Revival címre keresztelt stúdióalbumát, folyamatosan úton volt annak népszerűsítő körútja végett. Az énekesnő augusztus végén egy közleményben hozta nyilvánosságra, hogy betegségéből és az azzal járó tünetekből adódóan úgy döntött, szabadságra megy, így egyelőre bizonytalan ideig elhalasztotta a turné fennmaradó állomásait annak érdekében, hogy az egészségére fókuszálhasson.

Döntéséhez az is hozzátartozik, hogy nemrég bevállalta, hogy részt vesz egy két hónapos terápiás kezelésen egy rehabilitációs központban, ahol nem alkohol- vagy drogproblémák miatt kezelik majd, hanem mentális egészsége helyreállításában segítik. A RadarOnline úgy tudja, hogy az intézmény az Egyesült Államok keleti partján található, de a személyiségi jogok miatt nem adhatják ki annak pontos címét.

A létesítményben kizárólag hölgyeket kezelnek, ami egy fákkal szegélyezett, a világtól elzárt területen helyezkedik el. Selena több mint hatvan napot tölt itt. Ez nem egy nagy celebekre szakosodott intézmény vagy ilyesmi, és Selenának nincsenek itt kapcsolatai

– nyilatkozta egy forrás, és hozzátette, hogy a klinika keresztény alapú, vagyis vallási alapon is közel áll majd Selenához az itt nyújtott segítség. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek