Starity

Kristen Stewart lesz az új Elena Gilbert?

2016. október 02. 00:12   |   Szerző: DavidtheDirectioner

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

20 nap múlva, azaz október 21-én veszi kezdetét A Vámpírnaplók nyolcadik, és egyben utolsó évada. De vajon meglesz a boldog befejezés Nina Dobrev nélkül is?

hirdetés
Kristen Stewart lesz az új Elena Gilbert?
Fotó: Tumblr montázs

Napjainkban az a pletyka kering, hogy Nina Dobrev nem fog visszatérni az utolsó részekben sem. Még nem lehet tudni, hogy a hír igaz-e vagy sem, de jó néhány oldalon az a pletyka kering, hogy Nina valóban nem tér vissza, de már meg is találták a „beugróját”!

Állítólag Kristen Stewart fogja helyettesíteni Ninát, és ő fog Elena Gilbert bőrébe bújni az utolsó részekben. A hírre sem Julie Plec, sem Kristen Stewart nem reagált. Mindaztonáltal az is elképzelhető, hogy Kristen csak egy vámpír bőrébe bújik ismételten, és senkit nem fog helyettesíteni a sorozatban.

Az utolsó évad körül már nem egy pletyka kapott szárnyra: legutóbb Nikki Reed védte meg magát a támadó kommentek elől. Annyi biztos, hogy a sorozat utolsó évada október 21-én kezdődik a CW-n, és a rajongók már tűkön ülve várják, milyen kalandokat tartogat a finálé!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek