Starity

Gigi Hadid a Reebok új reklámarca

2016. október 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a 21 éves szupermodell imád sportolni, ehhez hűen pedig most egy sportszermárka, a Reebok reklámarca lett.

hirdetés
Gigi Hadid a Reebok új reklámarca
Fotó: Reebok

Gigi Hadidról eddig is tudtuk, hogy kemény csaj, hiszen a közelmúltban a milánói divathéten történt incidens esetén is megvédte magát – nevezetesen akkor, amikor egy idegen letapizta. A gyönyörű modell ezúttal szintén a keményebb oldalát mutatja meg a Reebok reklámarcaként a Perfect Never kampányban, melyet a márka úgy hirdet, hogy ez egy erőteljes és inspiráló felszólítás a világ minden táján a nőknek arra vonatkozóan, hogy ünnepeljék a tökéletlenségben rejlő szépséget.

Az edzés nemcsak fizikális, hanem mentális kikapcsolódást is jelent számomra. Segít megszabadulni a fejemben lévő hangoktól. Ez az egyetlen időszak, amikor az elmém elcsendesedik

– nyilatkozta a kampány kapcsán a modell, akihez sokkal közelebb áll a sport szeretete, mint gondolnánk, hiszen korábban versenyszerűen röplabdázott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek