Starity

Gigi Hadid bekeményített: leütötte azt a férfit, aki letaperolta – videó

2016. szeptember 23. 07:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csinos modell kiállt magáért az egyik show-ja után: teljesen jogosan.

hirdetés

HadidNews / Instagram

A 21 éves szupermodell testvérével, Bellával hagyta el a milánói divathét egyik állomását, ahol természetesen rajongók tömkelege várta, hogy elkaphassa egy szelfire. Azonban akadnak olyanok, akik nem elégednek meg az ember kedvességével.

Bár Gigi csapata hangsúlyozta, hogy a lány késésben van máris, ő mégis leállt képeket készíteni, hogy boldoggá tegye a rajongóit. Az egyik férfi azonban vette a bátorságot, és majd miután jól letaperolta a fenekét, felemelte, és haladni akart vele – mire Hadid teljesen kiakadt.

A felvételeken látszik, hogy a modell miután túltette magát a sokkon, orrba vágta a férfit a könyökével, és kiugrott a szorításából.

Ki a f@sz vagy te?!

– hangzott el a kérdés, ám ekkor már a biztonsági őre lefogta Gigit, hogy iramodjon a férfi után.

Ki nevezi rajongónak az ilyet? Az igazi rajongók ott voltak és elmondják, mi történt! Minden jogom megvolt arra, hogy megvédjem magam! Milyen idióta gondolja azt, hogy joga van ahhoz, hogy felemeljen egy teljesen idegent? Elég gyorsan elfutott utána... 

LÁNYOK!! Készítsétek fel magatokat arra, hogyha veszélyben vagytok, ki tudjatok állni magatokért minden erőtökkel! Köszönöm támogatásotokat!

– csiripelte Twitter-oldalán a szépség.

Bár Gigi elég megosztó személyiség a médiában, abban igaza van, hogy egy idegennek nincs joga taperolni a másikat, hiszen ha közembernek számítana, ez már kimerítené a zaklatás fogalmát.

Gigi kedvese, az énekes Zayn Malik még nem kommentálta az incidenst. Az illető azonban hamar felfedte magát: nem rajongó, hanem divatjogi aktivista. Tettét Instagram-oldalán magyarázta meg, azonban senkit nem győzött meg szavaival. A véleménye nem jogosítja fel arra, hogy kezet emeljen egy lányra és letaperolja.

Legközelebb lelövöd, mert nem tetszik neked, amit csinál?

– kommenálta egy mérges felhasználó.

„Szerintem Gigi Hadid gyönyörű, de neki és a barátnőjének, Kendall Jennernek semmi köze nincs a divathoz. A tettem által akarom felhívni a divatvilág figyelmét, hogy tehetségeket alkalmazzanak a kifutókon és a VOGUE címlapján, cuki Instagram-pózolók helyett” – magyarázta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek