Starity

Visszatért a BTS

2016. október 10. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

WINGS címre keresztelt második stúdióalbumával és új videoklippel tért vissza a BTS.

hirdetés

Májusban jelent meg a BTS speciális lemeze, a 화양연화: Young Forever, amit egy 14 állomásos ázsiai turné követett. A csapat azonban nem ült sokáig a babérjain, hisz szepetember elején megkezdődött a visszatérésük beharangozása. 

A rövidfilmek, a koncepció képek és a videoklip előzetes után, végül ma, azaz október 10-én jelent meg a formáció második koreai stúdióalbuma, a WINGS. A lemezt a 피 땀 눈물 (Blood Sweat & Tears) című dalukkal fogják népszerűsíteni, amihez látványos videoklip készült és a jól betanult koreográfia most sem maradhatott el.

A fiúk új albuma és stílusa is pozitív visszajelzést kapott a rajongóktól, és több listán is az első helyen landolt, valamint 24 óra leforgása alatt több mint hatmillióan voltak kiváncsiak a klipre.

A korong összesen tizenöt új dalt sorakoztat fel, melyek közül hét a tagok szólódalai, valamint a várva várt Cypher negyedik része is helyet kapott, és ahogy szinte mindig, a tagok most is kivették részüket a dalszövegírásból és a produceri feladatokból is.

Íme, a dallista:

  1. Intro: Boy Meets Evil
  2. 피 땀 눈물 (Blood Sweat & Tears)
  3. Begin
  4. Lie
  5. Stigma
  6. First Love
  7. Reflection
  8. MAMA
  9. Awake
  10. Lost 
  11. Cypher 4
  12. Am I Wrong
  13. 21세기 소녀
  14. 둘! 셋! (그래도 좋은 날이 더 많기를)
  15. Interlude: Wings

A kiadvány négy verzióban érhető el: W, I, N és G.

A négyféle verzió borítóképei

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek