Starity

Demi Lovato: „A gyerekekért mindent!”

2010. október 07. 19:07   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato már többször is elmondta, mennyire fontosnak tartja azt, hogy segítsünk a rászorulókon, leginkább a gyermekeken. Ezt a kijelentését legutóbbi tettével is alátámasztja.

hirdetés
Demi Lovato: „A gyerekekért mindent!”

Mint az bizonyára mindenkinek feltűnt, egyre nagyobb „divat” a sztárok körében, hogy próbálnak segíteni a rászorulókon, gyerekeken.

Angelina Jolie legutóbb Pakisztánon szeretett volna segíteni, Joe Jonas fellépett az iskolai megfélemlítések ellen, Miley Cyrus nagyon sokat jótékonykodik, Selena Gomez pedig az UNICEF nagykövete, és ahol tud, segít.

Demi Lovatóról már köztudott, hogy ő is elég régóta küzd az iskolai bántalmazások ellen. Nemrég pedig megszakította egy kis időre a turnéját, hogy ellátogathasson egy massachusettsi gyermekkórházba, és egy napot tölthessen a beteg gyerekekkel. A szép gesztusnak a gyerekek (érthető módon) nagyon örültek; Demi mindenkivel fotózkodott, együtt rajzoltak, és a fiatal énekes-színésznő még színezőket is vitt nekik.

Demi az eset után így nyilatkozott: „Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek boldogok legyenek, annak ellenére, hogy sajnos valamilyen betegségben szenvednek. Az idegenkedő embereknek pedig mielőbb szeretném bebizonyítani, hogy ők is csak gyerekek, akik ugyanolyan aranyosak és szerethetőek, mint a többiek. Az elutasítás csak lelassítja az esetleges felépülésüket, arról nem is beszélve, hogy milyen szörnyű érzés lehet, ha valakira ránéznek, és azt mondják: Fujj!. Szeretném, ha az emberek többet adományoznának. Igenis megéri, hiszen nagyon jó érzés! A gyerekekért mindent meg kell tenni!”

A kórházlátogatásról további szívmelengető képeket itt lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek