Starity

Kristen Stewart és St. Vincent egy párt alkot

2016. október 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A párhoz közel álló egyik barát megerősítette: barátságnál több van a színésznő és az énekesnő között.

hirdetés
Kristen Stewart és St. Vincent egy párt alkot
Fotó: Page Six Illustration

Egy hete indultak meg a találgatások Kristen Stewart és St. Vincent kapcsolatát illetően, most pedig az is kiderült, hogy a pletykáknak volt is valóságalapja, ugyanis a két hölgy valóban egymásra talált – legalábbis egy bennfentes szerint.

A párt először New York-i Filmfesztiválon kapták lencsevégre együtt – itt került bemutatásra Kristen legújabb filmje, a Certain Women –, de a Soba-Ya szusiétteremben, valamint East Village-ben is lefotózták őket, legutóbb pedig St. Vincent koncertjén romantikáztak. 

A filmfesztivál óta majdnem minden napot együtt töltenek. Nagyon romantikus. Kristen folyton Annie [Clark, St. Vincent leánykori neve – a szerk.] fülébe duruzsol és kikéri a véleményét a kérdéses dolgokban

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy forrás.

St. Vincent egyébként ezt megelőzően Cara Delevingne modellel alkotott egy párt, szakításukra szeptemberben került sor. Kristen ezzel szemben se veled – se nélküled kapcsolatban élt Alicia Cargile-lel, ezt megelőzően SoKo francia énekesnővel, valamint Alkonyat-beli kollégájával, Robert Pattinsonnal randizott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek