Starity

Brad Pitt végre találkozhatott a gyerekeivel

2016. október 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Október 8-án végre alkalma nyílt a színésznek viszontlátni imádott gyermekeit.

hirdetés

Angelina Jolie szeptember 19-én adta be a válókeresetet, majd Brad Pitt-tel közös gyerekeivel együtt elhagyta a közös családi fészket. Férjének azóta sem engedte meg, hogy a fiatalok közelébe férkőzzön, ám október 8-án végre megtört a jég és sor került az apa és a gyerekek találkozására egy felügyelő jelenlétében.

A neves eseményen sajnos nem jelent meg mindegyik gyerek, de Brad végre megnyugodhatott, hiszen csemetéi jól vannak. A találkozóra egyébként egy héttel azután került sor, hogy a színész ideiglenes egyezségre jutott Angie-vel, melynek értelmében a színésznőé a gyerekek feletti kzárólagos felügyeleti jog, de Brad is bármikor meglátogathatja őket.

Brad nagyon szeretné látni a gyerekeket és hajlandó dolgozni egy olyan egyezségen, ami végül a legjobb lesz nekik, ugyanakkor mindezt a nyilvánosságtól elzárva, Angelinával baráti viszonyban szeretné intézni

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Newsnak.

A pár egyébként tizenkét évet töltött együtt, kapcsolatuk a Mr. & Mrs. Smith forgatásán kezdődött, noha Brad akkoriban még Jennifer Aniston férje volt. A színészpáros két évvel ezelőtt kötött házasságot, a papír azonban láthatóan nem oldotta meg a háttérben rejtőző problémákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek