Starity

Steven R. McQueen elhagyja a Lángoló Chicagót

2016. október 19. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap járta be a világot a hír, miszerint Steven R. Mcqueen elhagyja a Lángoló Chicago stábját – legalábbis egy kis időre.

hirdetés
Steven R. McQueen elhagyja a Lángoló Chicagót
Fotó: NBC

Steven R. McQueen nem olt több tüzet Chicagóban, ugyanis úgy döntött: kilép az NBC csatorna sikersorozatából. Az Entertainment Weekly értesülései szerint a Vámpírnaplók egykori sztárja nem végleg távozik a sorozatból, hanem a karakterével történő eseményeknek köszönhetően egy kisebb szünetet tart.

A történet szerint az általa megformált Jemmy Borelli egy nő segítségére siet ám egy, a közelben lévő teherautó felrobban és az ifjú tűzoltó súlyos égési sérüléseket szenved, így hosszas ápolásra és rehabilitációs kezelésre lesz szüksége.

A színész egyébként tavaly, a széria negyedik évadának elején csatlakozott a stábhoz, nem sokkal azután, hogy véglegesen búcsút intett Mystic Fallsnak. A sorozat készítői megerősítették, hogy a 28 éves sztár mostanában biztosan nem tér vissza az alkotásba, így a vele készült utolsó epizód kedden volt látható az NBC-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek