Starity

Megjelent a TWICE halloweeni újdonsága

2016. október 24. 04:04   |   Szerző: Hana-chanxX

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készen állsz egy különleges utazásra a szörnyetegek világába? Hallgasd meg a TWICE újdonságát és kezdődjék a kirándulás!

hirdetés

A TWICE nevet viselő dél-koreai lánybanda utoljára áprilisban promotált a Cheer Up című dalával, amely hatalmas sikereket tudhatott magának: alig fél év alatt több mint 90 millióan voltak kíváncsiak a videoklipre. A formáció most, Halloween közeledtével megjelentette harmadik minialbumát, a TWICEcoaster: Lane 1-et és felkerült a legnagyobb videómegosztóra a főcímdal, a TT klipje.

A kisfilm képkockáin első látszatra egy átlagos október 31-ei estét láthatunk, amikor a gyerekek beöltözve járják az utcákat, hogy édességet kérjenek a házak lakóitól. A kilenc ártatlannak tűnő lány pillanatok alatt átalakul egy-egy szörnyeteggé és mesebeli lénnyé: míg az egyik tag vámpír formáját ölti, egy másik a híres bábu, Pinocchio szerepét kapta.

A TWICEcoaster: Lane 1 albumon szereplő dalok listája:

  1. TT (főcímdal)
  2. 1 to 10
  3. Ponytail
  4. Jelly Jelly
  5. Pit-A-Pat
  6. Next Page
  7. One In A Million
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek