Starity

Kat Graham új lemezén Prince is dolgozott

2016. október 29. 11:11   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kat Graham a színészet mellett a zenéléssel is foglalkozik. Tavaly jelent meg első albuma, a Roxbury Drive. Az elmúlt időszakban legújabb lemezén dolgozott, melyről az első kislemez tegnap jelent meg, All Your Love címen.

hirdetés
Kat Graham új lemezén Prince is dolgozott

A Vámpírnaplókkal ismertté vált színész-énekesnő a Complex magazinnak adott interjújában elmondta, hogy korábbi szerződését azért bontotta fel az Interscope Recordsszal, mert úgy érezte, nem csinálhatja azt, amit akar. 

Nem éreztem azt az irányt, amit egy csomó, hozzám hasonló lányra akarnak ráerőltetni, hogy Ó, ő aranyos, a CW-n látható, tud táncolni, pontosan tudjuk, hogy mit csináljunk veled. Nem vagyok az a fajta lány, akinek csak át kell adni a számokat. Megtudom csinálni én magam is

– magyarázta Kat, majd szót ejtett új korongja elkészüléséről is.

Kaptam egy hívás Prince-től, aki tisztában volt azzal, min dolgozom. Így vette kezdetét a közös munkánk és így született meg az új album ötlete és irányvonala. Oda-vissza vagyok a Paisley Parkért, és volt egy beszélgetésem Kenny-vel [Babyface Edmonds]. Prince megkérdezte: Miért nem táncolsz többet? Miért nem csinálod többé az ilyen Donna Summers, Giorgio Morder dolgokat, és csinálsz egy nagyon jó funky lemezt? És én ezt mind jónak tartottam. Csak három dallal végeztem, mielőtt meghalt, én pedig a nyár hátralévő részét pontosan azzal töltöttem, amire ő gondolt. Az albumot a múlt hónapban fejeztem be

– mondta a színész-énekesnő.

Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek