Starity

Kiderült, mivel foglalkoznának a celebek, ha nem lennének híresek – II. rész

2016. október 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Híresek, sikeresek és elképesztő összegeket tesznek zsebre, de vajon mi lett volna, ha egy másik szakma mellett kötelezik el magukat? Cikksorozatunk második részében 13 hírességet hoztunk el, akik elárulták, mivel foglalkoznának most, ha nem jött volna be nekik a nagy amerikai álom.

hirdetés

Selena Gomez

A népszerű színész-énekesnő 2013-ban a Flaunt magazin hasábjain vallott arról, hogy ha nem lett volna sikeres, valószínűleg a Cracker Barrel étteremhálózat munkatársaként tengetné mindennapjait, hiszen imádja a déli ételeket.

Angelina Jolie 

A gyönyörű színésznő sosem tagadta, hogy volt egy sötét korszak a múltjában, így aligha meglepő, hogy sötét utat is szánt magának fiatalabb korában: arról álmodozott, hogy saját temetkezési vállalatot indít.

Matthew McConaughey

A színésznek hatalmas vágya volt, hogy ügyvéd legyen, de végül ezt az álmot a színészetre cserélte. Annál nagyobb volt az öröme, amikor a Ha ölni kell és Az igazság ára című produkciókban találkozott a két hivatás egymással.

Natalie Portman

A Fekete hattyú sztárja korábban pszichológusi pályára készült és nem tagadja, hogy a mai napig a szívén dédelgeti azt az álmot, hogy egyszer praktizálhasson.

Denzel Washington

Bár a színész mindig is szerette és évezte az őt körülvevő figyelmet, szívesen próbálta volna ki magát a „másik oldalon” és ragadott volna tollat, hogy újságíró legyen.

Mariah Carey

Az All I Want For Christmas szerzője pincérnőként dolgozott, amikor New Yorkba költözött, de valójában arra vágyott, hogy kozmetikusként kereshesse a kenyérre valót.

Joe Jonas

A középső Jonas-fiú saját bevallása szerint, ha nem a zenében találta volna meg a hivatását, éttermet nyitott volna.

Ariana Grande

Az Into You énekesnője egy kevésbé átlagos szakma mellett kötelezte volna el magát, ha nem fut be. Mivel hatalmas delfinrajongó hírében áll, szívesen dolgozott volna a Sea Worldnél, hogy tengeri állatokat babusgasson egész nap.

Austin Mahone

A fiatal tehetség listáján sem az éneklés volt az egyetlen szóba jövő hivatás, ugyanis szívesen épített volna karriert sportolóként, mivel él-hal a kosárlabdáért.

Kylie Jenner

A népszerű valóságshow-sztárnak nem sok választása volt azzal kapcsolatban, mi is lesz, hiszen már egészen fiatalon „bedobták a mély vízbe”, mostanra pedig egy sikeres kozmetikai márka tulajdonosa. Bevallása szerint, ha tiszta lappal kezdhetne, akkor is a szépségipart választaná és sminkesnek tanulna.

Louis Tomlinson

A One Direction élén ismertté vált énekes szenvedélye a színjátszás, és ha minden a tervei szerint alakult volna, akkor most drámatanárként oktatná a fiatalokat egy középiskolában.

Liam Payne

Louis zenésztársa, a jelenleg szólóénekesként tevékenykedő Liam egy igen nemes hivatás mellett állapodott volna meg, ha nem jön be az X-Factor: tűzoltóként nap mint nap az életét kockáztatná mások életének megmentéséért. 

Niall Horan

Az énekes több különböző szakmában is elképzelte magát, de a zene mindig is a lista felső tartományában volt. Ha nem lenne énekes, akkor hangmérnökként dolgozna, de a fogorvosi pálya is megfordult a fejében.

Cikksorozatunk első részéért kattints ide!

via Zimbio, Latina, Dolly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek