Starity

Közös dalon dolgozik Taylor Swift és Drake

2016. november 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy az év legnagyobb slágere van születőben, hiszen a két előadó külön-külön is hihetetlen sikereket ér el a maga kategóriájában.

hirdetés

A minap számoltunk be arról, hogy Drake kiállt Taylor Swift mellett és Kanye Westen keresztül üzent Kim Kardashiannak, hogy hagyjon fel kolléganője folyamatos piszkálásával. Az még kérdéses, hogy a tévésztár eleget tesz-e ennek a kérésnek, ám az már biztos, hogy a rapper nem véletlenül védte meg a Bad Blood szerzőjét.

Bár Hollywoodban pusmogtak arról, hogy esetleg némi romantika van kibontakozóban a két Grammy-díjas előadó között, ám ezeket a híreszteléseket több forrás is megcáfolta, mondván, hogy Drake és Taylor kapcsolata sokkal inkább baráti és szakmai.

Nem randiznak és nem is jöttek össze, mindössze barátok

– idézi az E! Online egy bennfentes szavait, míg egy másik arról ejtett szót, hogy pontosan hogyan is alakul a közös munkájuk:

A zene, amin dolgozonak, egészen más, mint az eddig megszokottak, de nagyon fülbemászó.

A rapper és az énekesnő közös munkájának gyümölcse igazi gigaslágernek ígérkezik, hiszen mint ahogy említettük, mindketten nagyon sikeresek a zenei életben: kettejüknek együtt összesen tizenegy Grammy-díja és ötvenhat jelölése van, a listavezető nótákról nem is beszélve...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek