Starity

Dalpremier: Burning Point – Time Has Come

2016. november 08. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a boltokba kerül a finn zenekar új albuma, amelyről ma újabb dalt hoztak nyilvánosságra.

hirdetés

November 25-én kerül a lemezboltok polcaira a finn zenekar legújabb nagylemeze, ami a The Blaze elnevezést kapta. A Nitte Valo vezette együttes tavaly jelentette meg legutóbbi, saját magáról elnevezett korongját, aminek különlegessége abban rejlik, hogy a számlista többsége a régi szerzeményekből tevődik össze – ám ezúttal a Battle Beast egykori énekesnőjével a fedélzeten rögzítették.

Mivel az újdonság hamarosan meghódítja a világot, ezért a múlt hónapban már az albumborítót és a dallistát is szemügyre vehettük. Mindezeken túl október 18-án már az első hivatalos dalnak is fültanúi lehettünk, ami a Master Them All címet kapta és egy dalszöveges kisfilm keretein belül került fel az AFM Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára. A finnek mintegy meglepetésként ma újabb dalt hoztak nyilvánosságra, a Time Has Come című szerzemény képében. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek