Starity

Jennifer Aniston az adoptálást fontolgatja?

2016. november 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színésznő boldog házasságban él gyerekek nélkül is, ugyanakkor nagyon élvezi a kicsik közelségét.

hirdetés

Jennifer Aniston nemrég a Marie Claire magazin hasábjain vallott arról, mennyire elege van abból, hogy folyamatosan a gyermektelensége a téma a karrierbeli sikereivel szemben. A színésznő mindig is őszinte volt azzal kapcsolatban, hogy nem bánja, amiért nincsenek gyerekei, mostanában azonban mégis sok időt tölt a fiatalok körében, ugyanis a Radar Online úgy tudja, hogy visszatérő vendég két mexikói árvaházban is.

Az árvaházakban járva Jen újra és újra megtalálja azt, ami a házasságából hiányzik. Gyerekekkel veszi körül magát és élvezi az általa hozott változás iránti megbecsülést. Szeretne egy vagy több gyereket hazavinni, de így is úgy érzi magát, mintha anya lenne

– nyilatkozta egy bennfentes, aki azt is elárulta, hogy a színésznő rendszeresen segíti az általa támogatott intézményeket: különböző felszereléseket, játékokat, ruhákat és higiéniai szereket adományoz az árvaházaknak, ezzel megkönnyítve az ott dolgozók munkáját és a gyerekek életét.

Ironikus módon egyébként épp volt férje, Brad Pitt bátorította annak idején, hogy Mexikóból fogadjon örökbe és mindig azt mondogatta neki, hogy csodálatos anya válna belőle. Úgy tűnik, a színésznő elérkezettnek látja az időt arra, hogy megfontolja exe javaslatát, de egyelőre még nem született meg a végleges döntés.

Boldog házasságban él Justin Theroux-val, aki mindenben támogatja – neki sincs gyermeke

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek