Starity

Szabadságra mennek Kardashianék

2016. november 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, túlságosan sűrű lett az év utolsó negyede, így Amerika leghíresebb famíliája úgy döntött, visszavonul.

hirdetés
Szabadságra mennek Kardashianék
Fotó: Sugarscape Illustration

Nehéz évet zárnak idén Kardashianék. Rengeteg fájdalomban, veszteségben volt részük idén, amit olykor persze felváltottak a sikerek és a boldog pillanatok, ám az utóbbi hetek történései (Kim kirablása, Kanye kórházba kerülése) alaposan elgondolkodtatták őket a hogyan továbbal kapcsolatban. A család ugyanis köztudottan nagy lábon él, amit szívesen az orra alá dörgölnek másoknak is, ám végső soron ők is csak emberek.

A TMZ úgy tudja, hogy az E! által sugárzott Keeping Up With The Kardashians is szünetelni fog – október 3-a óta nem forgnak a kamerák, ami nem is meglepő, hiszen a műsor legnépszerűbb alakja, Kim teljesen visszavonult a nyilvánosságtól párizsi kirablása óta. Értesüléseink szerint a család már közölte is a csatornával és a készítőkkel, hogy idén már nem hajlandóak kamerák elé állni, ami azért is nagy érvágás, mivel a producerek úgy tervezték, hogy az ünnepekkor is forgatnak a klánnal.

A visszavonulásról szóló döntést azzal indokolták Kardashianék, hogy a vele történtek elgondolkodtatták Kimet, aki jelenleg is élete újraértékelésével foglalkozik, hiszen a mai napig nem tudta megemészteni a traumatikus élményt, ami a francia fővárosban érte. Többek között ehhez is köthető férje újonnan kialakult paranoiája és depressziója – nemcsak félti Kimet, hanem egyenesen retteg attól, hogy elveszíti őt.

via Sugarscape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek